Et udbredt problem

Overvægt er et udbredt problem hos vores hunde. Ikke alle hunde, der vejer for meget er decideret fede. Nogle har bare lige lidt ekstra på sidebenene. Men det er ikke ligegyldigt, om Trofast vejer en lille smule for meget.

Overvægt er sygdomsfremkaldende

Vi ved, at overvægt forårsager en kronisk betændelsestilstand i kroppen. Fedtvævet udskiller en mængde sygdomsfremkaldende stoffer, der i større mængder kan forårsage kræft, diabetes, hjertekarsygdomme og hormonforstyrrelser.

Den frygtede slankekur

Mange ejere har det svært med, at sætte hunden på slankekur. Måske fordi de har en opfattelse af at hunden føler sig sulten, uoplagt og ærgrer sig over, at alle de ”lækre” snacks er forbeholdt andre. Eller måske har de prøvet slankefoder, der bare ikke har virket.

Sådan behøver det ikke at være længere. Nu er det nemlig muligt, at få et super lækkert foder, med massere af velsmagende kød, tilsat mættende kostfibre og helt uden fyldstof som majs og korn. Altså et Høj Protein – Lav kunhydrat foder til din bedste ven.

”Frikadelle faktoren”

De fleste kommercielle slankeprodukter til kæledyr er kun testet under restriktive laboratorieforhold – og vi ved jo alle, at selvfølgelig kan man få et resultat under de forhold. Men det er straks noget andet når kæledyrsejerne får foderet med hjem og ”frikadelle faktoren” spiller ind – altså det faktum at hunden af og til får lidt godbidder ved siden af.

Sundt og mættende hundefoder

Virbacs HPM foder til neutraliseret hund er også testet hjemme hos kæledyrsejerne selv. Det er testet af hundeejere, der tidligere flere gange har prøvet, at slanke deres kæledyr, men uden held og som derfor endte med at give op.

HPM Neutraliseret er ikke et egentligt slankeprodukt, men blot en sundere og mere naturlig måde at spise på for hunden. Det har et meget højt indhold af animalsk kødprotein, der smager fantastisk, mætter længere og øger kalorieforbrændingen. Samtidigt er kulhydrat indholdet meget lavt. Der er f.eks. ingen korn i. Til gengæld er der tilsat naturlige kostfibre, der giver maven noget at arbejde med i længere tid. Foderet er heller ikke uden fedt – det er dog sund fedt, der giver foderet smag og pelsen glans.

Naturligt vægttab

Hunden oplever altså, at få et foder, der smager herligt, mætter længere og indeholder færre kalorier.

80 % af hundene i undersøgelsen gik ligeledes ned i vægt, selvom ejerne selv skulle dosere maden efter deres hunds behov og på trods af ”frikadelle faktoren”. Det gennemsnitlige vægttab var på 0,82% om ugen. Målet var et gennemsnitligt vægttab på 0,5-1 % om ugen.

Pointen er, at hvis din hund har lidt ekstra sul på sidebenene så prøv Virbacs HPM foder. Vi garanterer, at din hund vil elske det. Der er selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti.