Konsultationer

Velkommen til en rolig atmosfære med trygge forhold for både hunde og katte

  • Kattevenlig konsultation

  • Normalt kun een hund på klinikken ad gangen

  • Kun med tidsbestilling – kort ventetid

  • Lavt prisniveau

Konsultation hos Morten Brøgger
Book tid
Skriv til os
Ring 70 86 88 88

Trygt sted at komme

Vi bestræber os på at lave et trygt sted at være patient, såvel som ejer.

For hundenes vedkommende bestræber vi os på, at de er alene i venteværelset. Ofte reagerer hundene med frygt, hvis der sidder en fremmed hund som ikke er så glad for at komme til dyrlægen. Af samme årsag har vi ikke åben konsultation, hvor man ofte oplever at der sidder adskillige hunde og ven ter med en del uro til følge. Er din hund meget bange for at komme til dyrlægen, så fortæl det til os, når du bestiller tid. Så tager vi ekstra hensyn til det når du kommer.

Vi tager også ekstra hensyn til kattene. Vi har f.eks. en “katteparkering”, hvor katten kan komme godt op i højden og bedre overskue situationen. For at minimere stress hos kattene, bruger vi Feliway på klinikken. Vi har et konsultationsrum specielt indrettet til kattene, hvor der ikke lugter af hund og hvor katten kan gå frit rundt. Husk, når du kommer med din kat, skal den altid være i en transportkasse af god kvalitet og af en passende størrelse.

Sådan transporterer du din hund

Sådan transporterer du din kat 

Hund venter

Kompetent behandling

Der kan være mange forskellige årsager til at opsøge dyrlæge. Hyppigst ser vi kløende hunde og katte, øreproblemer, urinvejslidelser, fordøjelsesproblemer, haltheder, tandlidelser osv. Det kan også være et vægttab, at dyret begynder at drikke mere og meget andet.

Ud over den kliniske undersøgelse, har vi en mængde prøver vi kan lave, f.eks.  hudskrab, blodprøver, urinundersøgelser og meget andet. Nogle prøver analyserer vi selv i vores lille laboratorium, andre sender vi ind til større laboratorier.

Undersøgelse i mikroskop
Book tid
Skriv til os
Ring 40 86 88 88