HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER​

KONTAKTOPLYSNINGER
Dyrlæge Morten Brøgger
Frichsvej 1, 8600 Silkeborg
CVRnr: 18942909
Telefon: 70 86 88 88

Betaling
Dyresundhed.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Dyresundhed.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Dyresundhed.dk leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 11.00. Der leveres til en pakkeshop nær din adresse.
Forvent en leveringstid på 1-3 hverdage. Levering sker med Bring.

Vi leverer kun i Danmark.
Der tillægges fragt på kr. 49,- til ordrer under kr. 500,-.

 

Priser
Vær opmærksom på at priserne og rabataftaler i netbutikken kan afvige fra priserne i butikken, Frichsvej 1, 8600 Silkeborg.

Reklamationsret/fortrydelsesret
Dyresundhed.dk yder 14 dages fuld returret på alle foderkøb. Du skal dog selv afholde udgiften til fragten. Vi kræver endvidere at der ikke er taget hul på posen. Du har mulighed for at returnere posen i butikken på Frichsvej 1, 8600 Silkeborg inden for butikkens åbningstid (mandag-torsdag 8:30-16 og fredag fra 8:30-18). Tilbagebetaling sker til din bankkonto efter modtagelse af varen.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Dyresundhed.dk
Frichsvej 1
8600 Silkeborg

Tlf 70 86 88 88

Mail: info@dyresundhed.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATAPOLITIK)
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Dyrlæge Morten Brøgger og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Dyrlæge Morten Brøgger videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Dyrlæge Morten Brøgger har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ovenstående e-mail.