Hvad koster en gratis kat?

Kattekillinger kommer sommetider “ubelejligt” og ejerne vælger ofte at forære killingerne væk.
Naturligvis er der ikke meget tjent ved at “poste” en hel masse i sådan nogen “gratis” killinger, så tit er foder det eneste de små har fået.
Når du tilbyder, at tage sådan en lille gratis killing til dig, er det derfor en rigtig god ide, at få givet den et grundigt sundhedstjek, en ormekur, samt en vaccination.
Den skal desuden tjekkes for øremider og lopper og muligvis behandles for det.
Den lille skal også have noget ordentligt killingefoder at spise, så den kan indhente noget af det den har manglet i sin tidlige opvækst.
Udover disse ting, er der jo naturligvis alle de rent praktiske ting, der skal investeres i, så som transportkasse, bakke, grus, skovl, kradsetræ, foder/vandskål, legetøj m.v.
På nuværende tidspunkt ligger udgifterne til den lille kat i omegnen af 1200-1500 kr for dyrlægebesøg plus prisen på diverse tilbehør.
Når ungkatten bliver 5-6 mdr gammel skal den neutraliseres og øretatoveres. Det kan ligeledes være en rigtig god idé at få den chipmærket.
En “gratis” killing koster altså en del penge, for man skal selvfølgelig passe ordentligt på sin kat og tage ansvar for den.
Hvor meget har din “gratis” kat kostet?

Få styr på udgifterne

Vi har sammensat en killingepakke, til en rigtig god pris,  der indeholder de vigtigste ting, vedr. din killings sundhed og trivsel. Den kan du læse mere om her: https://www.dyresundhed.dk/konsultationer/killingepakke