Priser

  • Danmarks billigste dyrlæge

  • Fuld tilfredshed

  • Masser af glade kunder

Dyrlæge med kat på armen
Book tid
Skriv til os
Ring 70 86 88 88

Danmarks billigste dyrlæge

I Februarnummeret af forbrugerstyrelsens magasin “Tænk”, bragte de en undersøgelse af priserne hos en lang række af danske dyrlæger. Det er med stolthed at vi kan konstatere at vi topper begge lister(prisen på kastration og sterilisation af kat) som landets billigste dyrlæge. Du kan læse testen her »

Vi stopper først når du er tilfreds

Som din lokale dyrlæge i Silkeborg går vi meget langt for vores kunders tilfredshed. Vi bestræber os altid på at give både mennesker og dyr den bedst mulige oplevelse når de besøger vores dyreklinik. Vi er blevet anbefalet af over 65 glade kunder på Facebook – tusind tak! Læs eller giv din anmeldelse her »

Lang række af ydelser

I prislisten herunder finder du priserne på den mest almidelige ydelser. Vi tilbyder selvfølgelig også en lang række af ydelser, som ikke er kommet med på prislisten. Ved forespørgsel oplyser vi altid en pris inden behandlingsstart, så du beholder det økonomiske overblik. Ring og hør nærmere på tlf. 70 86 88 88

Ekstra information

Bemærk: Kun kontant afregning – der gives ingen kredit. Du kan betale med kontanter, MobilePay,Dankort/Visadankort, VISA electron, Mastercard mfl.

Ved hjemmebesøg kan der ikke betales med kort, men kontant eller mobilePay.

Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: Session has expired on Monday, 24-Jun-19 04:00:00 PDT. The current time is Thursday, 18-Jul-19 07:40:46 PDT.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":463,"fbtrace_id":"AIgaeECd1ntM-TushCpQfjv"}}