Giv din nye killing den bedste start på livet.

Det er vigtigt for den nye killing at den får de bedst mulige betingelser for at vokse og trives optimalt. Dette kræver først og fremmest en god sundhed samt en optimal fodring.

Når killingen kommer fra sin mor, er den først kun lige begyndt at kunne danne antistoffer selv. Desuden oplever straks en af livets mest stressede perioder, hvor moderen er borte, den kommer ud i et nyt miljø, med fremmede sygdomme den skal forholde sig til, den har måske forskellige sygdomme med fra moderen (orm, lopper, øremider osv) og skal til at have et foderskift oveni. Det tager alt sammen hårdt på kattens ni liv, men vi har en god mulighed for at hjælpe killingen gennem denne periode og således hjælpe den til den bedst mulige start på et langt og sundt liv.

Katte har en formidabel evne til at formere sig, allerede fra 4-6 måneders alderen. Derfor bør neutralisering (sterilisation/kastration) foretages allerede mens killingen er helt ung.

Økonomisk kan alt det ovenstående være en større byrde at løfte. Derfor har vi samlet alt det nødvendige i en “killingepakke”.

Pakken inkluderer:

2 x sundhedsundersøgelse og vaccination, blodprøve for FIV/FeLv, Sterilisation/kastration (incl det medicin vi bruger hertil), sundhedsbog, øretatovering, chipmærkning og ormekur(hvis det skønnes nødvendigt). Desuden får du en startpakke med HPM foder fra Virbac med til din killing.

Killingepakken koster 1200,- kr.  for hankatte og 1600,- kr. for hunkatte.

Book tid
Skriv til os
Ring 70 86 88 88
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: Session has expired on Monday, 24-Jun-19 04:00:00 PDT. The current time is Thursday, 18-Jul-19 07:40:46 PDT.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":463,"fbtrace_id":"AIgaeECd1ntM-TushCpQfjv"}}