Når dit kæledyr skal opereres

Af og til er det nødvendigt at bedøve og operere vores kæledyr. Det er altid en risiko forbundet ved et sådant indgreb, men vi råder over moderne udstyr til bedøvelse og overvågning, så denne risiko er på det mindst mulige niveau.

  • Moderne bedøvelsesudstyr

  • Overvågning af bedøvelsesforløbet

Book tid
Skriv til os
Ring 70 86 88 88

Mange forskellige operationer

På klinikken på Frichsvej udfører vi en lang række af operationer på hunde og katte. Lige fra negleklip, kastrationer, sterilisationer, fjernelse af knuder, tandoperationer og meget, meget andet. Af og til er operationerne så komplicerede at vi henviser til kollegaer med ekspertviden på området, præcist som i det humane sundhedsvæsen. Det er nemlig vigtigt for os at dit kæledyr får den bedst mulige behandling.

Før operation af dit kæledyr

Da de fleste dyr (og mennesker) kaster op når de bliver bedøvet, er det vigtigt at din kat eller hund er fastet (ikke får mad) inden operationen. Den skal være fastet fra aftenen før operationen (den må dog gerne få vand, men ikke mad).

Hunden skal have en snor med og gerne et tæppe, som lugter af hjemmet. Det giver den en større tryghed, mens den er hos os.

Katten skal komme i en transportkasse af god størrelse og i en god kvalitet – vælg en af plastic, den er lettere at gøre ren, hvis katten skulle have et “uheld”. Læg et klæde med katten, som lugter af hjemmet og læg et klæde, en avis eller andet sugende underlag i bunden af transportkassen.

Når du indleverer dit kæledyr aftaler vi et cirkatidspunkt, hvor du kan afhente det igen. Du skal påregne at være hos dit kæledyr resten af dagen, da de godt kan være lidt omtumlede af bedøvelsen og egentlig bare har brug for tryghed under opsyn.

Book tid
Skriv til os
Ring 40 86 88 88
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: Session has expired on Monday, 24-Jun-19 04:00:00 PDT. The current time is Thursday, 18-Jul-19 07:40:46 PDT.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":463,"fbtrace_id":"AIgaeECd1ntM-TushCpQfjv"}}