Overvægt er et udbredt problem hos vores katte. Ikke alle katte, der vejer for meget er decideret fede. Nogle har bare lige lidt ekstra på sidebenene. Men det er ikke ligegyldigt, om Felix vejer en lille smule for meget.

Overvægt er sygdomsfremkaldende

Vi ved, at overvægt forårsager en kronisk inflammation i kroppen. Fedtvævet udskiller en mængde grimme sygdomsfremkaldende stoffer, der i større mængder kan forårsage kræft, diabetes, hjertekarsygdomme og hormonforstyrrelser.

Den frygtede slankekur hos katte

Mange ejere har det svært med, at sætte katten på slankekur. Måske fordi de har en opfattelse af at katten føler sig sulten, uoplagt og ærgrer sig over, at alle de ”lækre” snaks er forbeholdt andre. ØV!  Det vil de ikke udsætte deres kæledyr for. Eller måske har de prøvet slankefoder, der bare ikke har virket.

Sådan behøver det ikke at være længere. Nu er det nemlig muligt, at få et super lækkert foder, med massere af velsmagende kød, tilsat mættende kostfibre og helt uden fyldstof som majs og korn. Altså et High Protein – Low Carb foder til din bedste ven.

”Frikadelle faktoren”

De fleste kommercielle slankeprodukter til kæledyr er kun testet under restriktive laboratorie forhold – og vi ved jo alle, at selvfølgelig kan man få et resultat under de forhold. Men det er straks noget andet når kæledyrsejerne får foderet med hjem og ”frikadelle faktoren” spiller ind.

Virbacs HPM foder til neutraliseret kat er også testet hjemme hos kæledyrsejerne selv. Det er testet af katteejere, der tidligere flere gange har prøvet, at slanke deres kæledyr, men uden held og som derfor endte med at give op.

Foder, der mætter

HPM Neutraliseret er ikke et egentligt slankeprodukt, men blot en sundere og mere naturlig måde at spise på for katten. Det har et meget højt indhold af animalsk kødprotein, der smager fantastisk, mætter længere og øger kalorieforbrændingen. Samtidigt er kulhydrat indholdet meget lavt. Der er f.eks. ingen korn i. Tilgengæld er der tilsat naturlige kostfibre, der giver maven noget at arbejde med i længere tid. Foderet er heller ikke uden fedt. Det fedt, der er tilsat er tilgengæld sund fedt, der giver foderet smag og pelsen glans.

Katten oplever altså, at få et foder, der smager herligt, mætter længere og indeholder færre kalorier.

67 % af de katte, som deltog i undersøgelsen tabte sig, på trods af, at de altid havde foder til at stå og blev tildelt godbidder ved siden af. Det gennemsnitlige vægttab var på 1,2 % om ugen. Målet var et gennemsnitligt vægttab på 0,5-1 % om ugen.

Pointen er, at hvis din kat har lidt ekstra sul på sidebenene så prøv Virbacs nye HPM foder. Vi garantere, at din kat vil elske det. Der er selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti.