HPM senior dog, Neut., Large/medium

699 kr.1.299 kr.

Fuldfoder til neutraliserede ældre hunde med tendens til overvægt, af mellemstor eller stor race (voksenvægt over 25 kg)  fra 6 års alderen, samt for mellemstore hunderacer (11-25 kg) fra 8 års alderen.

EAN: 3561963600470 Varenummer (SKU): e93ef70a968e Kategorier: , , , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Foderet er sammensat således, at det hæmmer de oxidationsprocesser hos ældre hunde, der medfører hundens aldring. Foderet tager højde for at beskytte de vigitgste kropsfunktioner og  tager desuden højde for, at hunden har et nedsat aktivitetsniveau, og at ældre hunde er disponeret for ledstivhed og muskeltab.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker. Det hjælper hunden med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din hunds behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, ris (min. 7 %), hestebønnebælge, hydrolyseret animalsk protein, hele ærter, træstof, kartoffelstivelse (min. 4 %), animalsk fedt, mineralsalt, fiskeolie, hørfrø, roesnitter, fruktooligosakkarider, psylliumfibre, chitosan, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus, chondroitinsulfat.

Veterinary HPM™ indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

12 kg, 2 x 12 kg, 2 x 7 kg, 7 kg

Titel

Go to Top