HPM Senior Cat – Neutered

599 kr.1.099 kr.

Fuldfoder til neutraliserede katte fra 10 års alderen.

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Foderet giver den mest optimale ernæring til ældre katte. I foderet er der desuden fokus på urinvejssundhed, nyresundhed, led og muskler, tandstensforebyggelse, fordøjelsestolerance samt hud og pels.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og et højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker, og det hjælper katten med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din kats behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, kartoffelstivelse (min. 8 %), hydrolyseret animalsk protein, hele ærter (min. 6 %), hestebønnebælge,  animalsk fedt,træstof, ris, mineralsalt, roesnitter, fiskeolie, hørfrø, fruktooligosakkarider, psylliumfibre, chitosan, ekstrakt af tørrede artiskokblade, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus, chondroitin sulphate.

Veterinary HPM™ indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

1 x 3 Kg, 2 x 3 kg, 2 x 7 kg, 3 x 3 kg, 7 kg

Titel

Go to Top