HPM junior dog, special large

699 kr.1.299 kr.

Fuldfoder til unghunde af store racer (voksenvægt over 25 kg) i den kritiske periode efter første vækstface, altså i alderen fra 8-18 mdr. Bemærk at overgangen mellem HPM babydog og HPM juniordog bør strække sig over mindst 14 dage.

EAN: 3561963600227 Varenummer (SKU): 868d93f3d089 Kategorier: , , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Efter unghundene af stor races første vækstfase mindskes deres behov for energi. Dette tages der udgangspunkt i med dette foder, så de får en korrekt knogleudvikling, samtidig med at fokus er på at undgå overvægt.

Sammensætning:

HPM foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og et højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker, og det hjælper hunden med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din hunds behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, ris (min. 7 %), hydrolyseret animalsk protein, animalsk fedt, hele ærter, kartoffelstivelse (min. 4 %), hestebønnebælge, træstof, roesnitter, mineralsalt, fiskeolie, hørfrø, fruktooligosakkarider, psylliumfibre, chitosan, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus, chondroitinsulfat.

Veterinary HPM™ indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

12 kg, 2 x 12 kg, 7 kg

Titel

Go to Top