HPM Junior Cat

359 kr.999 kr.

Fuldfoder til neutraliserede killinger til de er et år gamle.

EAN: 3561963600555 Varenummer (SKU): HPM60055 Kategorier: , , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Killingerne stiller store krav til foderet for at sikre en optimal vækst i det første års tid. Disse krav imødekommer HPM Junior Cat, og da det har et meget højt kødindhold, vil killingen også synes det smager helt fantastisk. Det er begrænset lidt i kalorieindholdet, så det imødekommer den tendens, som neutraliserede killinger har til at tage på.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og et højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker, og det hjælper katten med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din killings behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, kartoffelstivelse (min. 8 %), hydrolyseret animalsk protein, animalsk fedt, hele ærter (min. 6 %), hestebønnebælge, træstof, dehydreret lakseprotein, mineralsalt, hørfrø, roesnitter, ris, fruktooligosakkarider, psylliumfibre, chitosan, artiskokblade, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Veterinary HPM™ indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Vægt

1 x 3 Kg, 2 x 3 kg, 3 x 3 kg

Titel

Go to Top