HPM Cat W2 – Weight loss, Control

759 kr.

Fuldfoder til overvægtige katte, som vejer under 30 % for meget, og katte, som tager for meget på af almindeligt foder til neutraliserede katte.

EAN: 3561963600975 Varenummer (SKU): bf40673ecff8 Kategorier: , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Foderet er meget velsmagende og har en lav energitæthed og et højt fiberindhold, som giver katten en god mæthedsfornemmelse. Det er desuden sammensat således, at det giver en god ledstøtte samt giver et godt forhold mellem muskel- og fedtvæv.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og et højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker, og det hjælper katten med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din kats behov.

Ingredienser:

Dehydreret protein fra svin og fjerkræ, kartoffelstivelse*, hydrolyseret protein fra svin og fjerkræ, hestebønnebælge, hele ærter, animalsk fedt, cellulose, mineralsalt, hørfrø, roesnitter, ris*, psylliumfibre, fruktooligosakkarider, chitosan, artiskokblade, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

3 kg, 7 kg

Titel

Go to Top