HPM Cat U3 – Urology

399 kr.1.149 kr.

Fuldfoder til katte med urinvejsproblemer. Med stressdæmpende effekt.

EAN: 3561963600913 Varenummer (SKU): HPM360091 Kategorier: , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Velsmagende foder til katte med urinvejsproblemer. Foderets sammensætning gør, at der er en lav RSS-værdi, som indikerer, at foderet kan kontrollere struvitsten. Det er desuden sammensat med fokus på vægthåndtering og optimering af pH i urinen samt at øge kattens vandindtag. Samtidig har foderet en stressdæmpende effekt – stress er ofte årsag til urinvejsproblemer hos katte.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og et højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker, og det hjælper katten med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din kats behov.

Ingredienser:

Dehydreret protein fra svin og fjerkræ, kartoffelstivelse, hydrolyseret protein fra svin og fjerkræ, hestebønnebælge, hele ærter, animalsk fedt, cellulose, mineralsalt, hørfrø, roesnitter, fiskeolie, psylliumfibre, fruktooligosakkarider, tørret koncentrat af grøn te, artiskokblade, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Vægt

1 x 3 Kg, 2 x 3 kg, 3 x 3 kg

Titel

Go to Top