HPM Cat U2 – Urology

779 kr.1.479 kr.

Fuldfoder til katte med urinvejsproblemer.

EAN: 3561963600890 Varenummer (SKU): bf1391131393 Kategorier: , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Velsmagende foder til katte med urinvejsproblemer. Foderets sammensætning gør, at der er en lav RSS-værdi, som indikerer, at foderet kan opløse struvitsten og kontrollere oxalatsten. Det er desuden sammensat med fokus på vægthåndtering og optimering af pH i urinen.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og et højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker, og det hjælper katten med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din kats behov.

Ingredienser:

Dehydreret protein fra svin og fjerkræ, kartoffelstivelse, hydrolyseret protein fra svin og fjerkræ, animalsk fedt, hestebønnebælge, hele ærter, cellulose, mineralsalte, hørfrø, roesnitter, psylliumfibre, fruktooligosakkarider, chitosan, artiskokblade, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

2 x 7 kg, 3 kg, 7 kg

Titel

Go to Top