HPM Cat G1 – Gastro

399 kr.1.149 kr.

Fuldfoder til katte med fordøjelsesproblemer eller til katte, der i en periode har et ekstra behov for energi. Lavt indhold af allergener.

EAN: 3561963601002 Varenummer (SKU): HPM360100 Kategorier: , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Velsmagende foder til katte med fordøjelsesforstyrrelser. Sammensat således, at katten får ekstra energi til at komme sig på, ovenpå en periode med diarré.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og et højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker, og det hjælper katten med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din kats behov.

Ingredienser:

Dehydreret protein fra svin og fjerkræ*, kartoffelstivelse, animalsk fedt*, hele ærter, mineralsalt, hydrolyseret protein fra svin og fjerkræ, roesnitter, cellulose, hørfrø, fiskeolie*, psylliumfibre, fruktooligosakkarider, chitosan, nukleotider fra gær, betaglukan fra gær, butyratsalt, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

*Let fordøjelige ingredienser

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Vægt

2 x 3 kg, 3 kg, 3 x 3 kg

Titel

Go to Top