HPM baby dog, Small/toy

299 kr.929 kr.

Fuldfoder til hvalpe af lille race (voksenvægt < 10 kg)  op til 10 måneders alderen. Desuden til drægtige/diegivende tæver af små racer.

EAN: 3561963600029 Varenummer (SKU): HPM60002 Kategorier: , , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Da hvalpe af små racer har særlige behov,  med hensyn til energi, proteiner og mineraler, anbefaler vi Virbac HPM baby dog small/toy, så de kan opnå en sund vækst over en kort periode. Deres fordøjelsessystem er følsomt, og de har et uudviklet immunsystem, så den korrekte fodring er af største betydning.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og et højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker, og det hjælper hunden med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din hunds behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, ris (min. 7 %), animalsk fedt, hele ærter, kartoffelstivelse (min. 4 %), hydrolyseret animalsk protein, træstof, roesnitter, hestebønnebælge, mineralsalte, hørfrø, fiskeolie, fruktooligosakkarider, psylliumfibre, betaglukan fra gær, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

1 x 3 Kg, 3 x 3 kg

Titel

Go to Top