HPM baby dog, Large/medium

579 DKK1.079 DKK

Fuldfoder til hvalpe af store racer (voksenvægt over 25 kg)  op til 7 måneders alderen. For hvalpe af mellemstor race (11-25 kg) op til 6 måneders alderen. Desuden til drægtige/diegivende tæver af store og mellemstore racer.

Code EAN: Varenummer (SKU): 3f816a220fe8 Kategorier: , , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Da hvalpe af små racer har specielle behov,  med hensyn til energi, proteiner og mineraler, anbefaler vi Virbac HPM baby dog Large/medium, så de kan opnå en korrekt vækst over en kort periode. Deres fordøjelsessystem er følsomt, og de har et uudviklet immunsystem, så den korrekte fodring er af største betydning.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og et højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker, og det hjælper hunden med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din hunds behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, ris (min. 7 %), animalsk fedt, hele ærter, kartoffelstivelse (min. 4 %), hydrolyseret animalsk protein, træstof, roesnitter, hestebønnebælge, mineralsalte, hørfrø, fiskeolie, fruktooligosakkarider, psylliumfibre, betaglukan fra gær, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Veterinary HPM™ indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt

12 kg, 2 x 12 kg, 7 kg