HPM Baby Cat

359 kr.999 kr.

Fuldfoder til killinger fra fravænning til de er et år gamle, eller bliver neutraliserede. Desuden til drægtige eller diegivende katte.

EAN: 3561963600517 Varenummer (SKU): HPM60051 Kategorier: , , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Killingerne stiller store krav til foderet for at sikre en optimal vækst i det første års tid. Disse krav imødekommer HPM Baby Cat, og da det har et meget højt kødindhold, vil killingen også synes det smager helt fantastisk. Til killinger, der er blevet neutraliserede, anbefaler vi i stedet HPM Junior Cat.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og et højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker, og det hjælper katten med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din kats behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, animalsk fedt, hydrolyseret animalsk protein, kartoffelstivelse (min. 8 %), hele ærter (min. 6 %), ris, træstof, hestebønnebælge, mineralsalt, fiskeolie, roesnitter, hørfrø, fruktooligosakkarider, psylliumfibre, betaglukan fra gær, chitosan, ekstrakt af tørrede artiskokblade, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Veterinary HPM™ indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Vægt

1 x 3 Kg, 2 x 3 kg, 3 x 3 kg

Titel

Go to Top