HPM adult dog, small/toy

289 kr.898 kr.

Fuldfoder til neutraliserede voksne hunde af lille race (voksenvægt < 10 kg)  fra 10 måneders alderen til ca. 10 års alderen.

EAN: N/A Varenummer (SKU): HPM60006 Kategorier: , , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

For voksne hunde af små racer er det ofte noget af en udfordring at holde en optimal kropsvægt og muskel/fedt sammensætning. Vi anbefaler Virbac HPM adult dog, da det giver hunden en afbalanceret kost og energi nok til et passende aktivitetsniveau.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker. Det hjælper hunden med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din hunds behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, ris (min. 7 %), hele ærter, animalsk fedt, hydrolyseret animalsk protein, kartoffelstivelse (min. 4 %), træstof, hørfrø, hestebønnebælge, mineralsalte, roesnitter, fruktooligosakkarider, psylliumfibre, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Veterinary HPM™ indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

1 x 3 Kg, 2 x 7 kg, 3 x 3 kg, 7 kg

Titel

Go to Top