HPM adult dog, Neut., Small/toy

519 kr.898 kr.

Fuldfoder til neutraliserede voksne hunde af lille race (voksenvægt < 10 kg)  fra 10 måneders alderen til ca. 10 års alderen samt til hunde af lille race med tendens til overvægt.

EAN: 3561963600357 Varenummer (SKU): 58f6880a7abf Kategorier: , , , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Voksne neutraliserede hunde har ofte en tendens til mindre aktivitet og større appetit. For at forebygge overvægt kan man med fordel vælge dette foder, som giver en øget mæthedsfornemmelse samt lidt mindre energi end foder til “ikke neutraliserede” hunde.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker. Det hjælper hunden med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din hunds behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, ris (min. 7 %), hestebønnebælge, hydrolyseret animalsk protein, hele ærter, animalsk fedt, kartoffelstivelse (min. 4 %), træstof, hørfrø, mineralsalt, roesnitter, psylliumfibre, fruktooligosakkarider, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Veterinary HPM™ indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

2 x 7 kg, 3 x 3 kg, 7 kg

Titel

Go to Top