HPM Adult Cat – Neutered and Entire med laks

599 kr.1.099 kr.

Fuldfoder til neutraliserede og intakte katte i alderen fra 12 måneder til 10 år.

EAN: 3561963600678 Varenummer (SKU): eb0fe080ab02 Kategorier: , , , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

Foderet giver den mest optimale ernæring til katte i 1-10 års alderen, som ikke har tendens til at tage på. I foderet er der desuden fokus på urinvejssundhed, tandstensforebyggelse, fordøjelsestolerance samt hud og pels.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og et højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker, og det hjælper katten med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din kats behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, kartoffelstivelse (min. 8 %), hydrolyseret animalsk protein, animalsk fedt, hele ærter (min. 6 %), hestebønnebælge, træstof, dehydreret lakseprotein (min. 4 %), mineralsalt, hørfrø, roesnitter, ris, fruktooligosakkarider, psylliumfibre, chitosan, ekstrakt af tørrede artiskokblade, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Veterinary HPM™ indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

1 x 3 Kg, 2 x 3 kg, 2 x 7 kg, 3 x 3 kg, 7 kg

Titel

Go to Top