HPM adult dog, Large/Medium

699 kr.1.299 kr.

Fuldfoder til voksne hunde af mellemstor race  (voksenvægt 10-25 kg) fra 12 måneders alderen samt hunde af stor race fra 18 måneders alderen.
Til kastrerede/steriliserede hunde eller hunde, der let tager på, anbefales i stedet HPM adult dog large/medium neut.

EAN: 3561963600272 Varenummer (SKU): e3f4ffe95722 Kategorier: , , , Brand: Virbac

Beskrivelse

Kort beskrivelse:

For voksne hunde af mellemstor/stor race er det ofte noget af en udfordring at holde en optimal kropsvægt og muskel/fedt sammensætning. Vi anbefaler Virbac HPM adult dog, da det giver hunden en afbalanceret kost og energi nok til et passende aktivitetsniveau.

Sammensætning:

Foderet er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med lavt kulhydratindhold og højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein i forhold til de fleste andre fodermærker. Det hjælper hunden med at opbygge muskler i stedet for fedt. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din hunds behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, ris (min. 7 %), hele ærter, animalsk fedt, hydrolyseret animalsk protein, kartoffelstivelse (min. 4 %), træstof, hørfrø hestebønnebælge, mineralsalte, roesnitter, fruktooligosakkarider, psylliumfibre, chitosan, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus, chondroitinsulfat.

Veterinary HPM™ indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Læs mere:

Læs om daglig fodermængde, analyser og meget andet på VETERINARY HPM, som du finder her.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

12 kg, 16 kg, 2 x 12 kg, 2 x 16 kg, 7 kg

Titel

Go to Top