Om Dyrlæge Morten Brøgger

På klinikken, på Frichsvej 1 i Silkeborg, tilbyder vi en lang række dyrlægeydelser som f.eks. kastration og sterilisation af katte, kastration af hunde, vaccination af hund og kat, P-piller, ormekur, øretatovering, sundhedsundersøgelse af hvalpe og killinger, aflivning af dyr i hjemmet, tandrensning af hunde og katte. Langt de fleste ydelser kan både foregå i dit hjem eller på klinikken. Det giver mulighed for, at dyr, der finder det meget stressende, at komme til dyrlægen, at få besøg i hjemmet, hvor de er i vante og trygge rammer.

Dyrlæge Morten Brøgger Klinik

Butikken

I butikken, med meget rimelige priser, har vi lidt af hvert til både hunde og katte, både plejeprodukter, udstyr, godbidder og selvfølgelig Virbacs HPM kvalitetsfoder til din hund og kat. Kig forbi og bliv inspireret.

Læs mere om butikken

Om dyrlæge Morten Brøgger

Dyrlæge Morten Brøgger

Morten er uddannet dyrlæge på Københavns Universitet LIFE (tidligere Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole) i 2007. Siden har han arbejdet i praksis med hund, kat, kvæg, svin og heste og har således en bred vifte af erfaring med mange forskellige dyrearter. Morten tager jævnligt på forskellige kurser og seminarer for løbende, at holde sig opdateret om den nyeste viden, for at kunne tilbyde dig og dine kæledyr, den bedste og mest kompetente rådgivning og behandling.

Privat bor Morten sammen huskatten Luchs. Morten er desuden aktiv i Silkeborg Østre Rotary Klub.

Om dyreassistent Heidi Andersen

Heidi Andersen

Heidi Andersen er uddannet Dyreassistent, det der i dag hedder Dyrepasser, i 2003, på Roskilde Tekniske skole. I forbindelse med hendes uddannelse og arbejde har hun været på flere udlandsrejser til bl.a. England og Holland og Sydafrika, samt på adskillige praktik og uddannelsesophold bl.a. indenfor landbrug og zoologi, forsøgsdyr, dyrehandel, hundefrisør området. Hun har desuden været på adskillige kurser indenfor ernæring af hund og kat, loppeprodukter og pelspleje, samt gennemført DKKs opdrætter uddannelse og hundeholder uddannelse i 2014.

“Dyr har altid interesseret og fascineret mig og de har spillet en stor rolle i mit liv fra før jeg kunne gå. Dyr i mange forskellige afskygninger og størrelser, har fulgt mig gennem hele livet. Både de almindelige og de mere eksotiske dyr har min interesse, så mit valg af uddannelse faldt mig både let og naturligt. Efter endt uddannelse fik jeg job i en dyrehandel i Århus, hvor jeg frem til 2014 har arbejdet i flere forskellige butikker, med samme ejer. Jeg glæder mig meget til, at byde dig og dit kæledyr velkommen til butikken på Frichsvej 1, hvor jeg med glæde vil svare på de spørgsmål du måtte have og stå klar med råd og vejledning indenfor fodring og pleje af din hund og kat.”

Privat bor Heidi sammen med Claus og en mængde husdyr som hunde, katte, heste, slanger, mus, skildpadder, fisk, fugle, høns, gæs og ænder. I fritiden nyder hun desuden en stille stund med en god bog.

Book tid
Skriv til os
Ring 70 86 88 88
Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: Session has expired on Monday, 24-Jun-19 04:00:00 PDT. The current time is Thursday, 18-Jul-19 07:40:46 PDT.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":463,"fbtrace_id":"AIgaeECd1ntM-TushCpQfjv"}}